Let brugte kassevogne til spotpriser


Med kun få kilometer i hjulene, er vores let brugte Crafter og Transporter klar til endnu flere kilometer.  
Få den nye Crafter fra kr. 279.900,- (1) eller Transporter fra kr. 199.900,- (2).
 

 

 

 

Crafter er let kørt, elegant og mere praktisk og innovativ end nogensinde før. Trods sin store størrelse og imponerende rummelighed er den nye Crafter alt andet end tung og uoverskuelig at manøvrere. Tværtimod. Med sine fremragende køreegenskaber er der udsigt til en køreoplevelse, der ikke kan sammenlignes med nogen anden varebil. Med Crafter får du en varebil med innovativt sikkerhedsudstyr og avancerede assistentsystemer, som gør den perfekt til bykørsel. Læs mere om Crafters teknologi, komfort, føreasistentsystener, størrelse og meget mere her

 

Få mere information om denne Crafter:
Læs mere 

Transporter er håndværkerens foretrukne følgesvend og har klassens største varerum. Uanset om du fragter gipsplader, lægter, cementsække, tunge maskiner eller noget helt femte, så får du god plads, høj nyttelast og masser af smarte detaljer i varerummet, der hjælper dig med at udføre dagens opgaver hurtigt og effektivt. I førehuset får du også komfort for alle pengene med en masse opbevaringsrum, sæder med individuelle indstillingsmuligheder for optimal siddeposition. Transporter er generelt godt isoleret og giver dig de bedste muligheder for et rullende kontor.


Læs mere

 Med både Crafter og Transporter får du et kvalitetsprodukt med lang levetid og med et væld af muligheder for opbygning i varerummet.
Ring eller skriv en mail til os i ErhvervsCenter Gladsaxe for en prøvetur. 

Kontakt os


1) Volkswagen Crafter Kassevogn 2,0 TDI 177 HK, kr. 279.900,- plus lev. kr. 4580,-, Forbrug ved bl. kørsel: Km 13,5, CO2-udslip: 193 g/km, E.
2) Volkswagen Transporter, 2,0 TDi BMT 102  HK, kr. 199.900,- plus lev. kr. 4580,-, Forbrug ved bl. kørsel: Km 16,4  CO2-udslip: 159 g/km, C.