Premiere: opgraderet T-Roc med nydesignet og digitaliseret interiør

  • Udstyret med de nyeste assistentsystemer: Travel Assist og IQ.LIGHT-LED-matrix-forlygter
  • Opgraderet interiør: nydesignet instrumentbord og infotainmentenhed og Digital Cockpit som standard
  • Fortsættelsen af en succeshistorie: T-Roc er solgt i over en million enheder på verdensplan inden for kun fire år
  • Bredt modelprogram: T-Roc kommer som fem-dørs hatchback, cabriolet og 300 hk stærk sportslig topmodel

T-Roc er solgt i over en million enheder på verdensplan og har dermed cementeret sin position som en af de mest populære crossover-modeller på markedet. Nu er Volkswagen klar til at bygge videre på den solide succes og introducere den nye og opdaterede T-Roc, der kommer med et skarpere og karakterstærkt design, innovative assistentsystemer, en digitaliseret førerplads og et interiør i høj kvalitet. De nye T-Roc-modeller lander hos de danske Volkswagen-forhandlere i slutningen af marts 2022.

Kombinationen af et progressivt design, en dynamisk køreoplevelse og alsidighed har gjort T-Roc til en af de mest solgte biler i Europa i løbet af de sidste fire år. Uden en direkte forgænger kørte T-Roc ind i på scenen og blev fra den ene dag til den anden en af de vigtigste modeller i Volkswagens modelprogram. Siden introduktionen i 2017 er der solgt mere end én million enheder af den kompakte crossover, og det er den fjerde mest solgte bil i Europa i 2021. Siden slutningen af 2019 har modeludvalget omfattet den ekstremt sportslige T-Roc R, og i foråret 2020 kom T-Roc Cabriolet, der på elegant vis forener styrkerne fra en SUV med muligheden for at køre med taget nede.

Sofistikeret interiør og skarpere eksteriør

Dynamiske proportioner, markante linjer og iøjnefaldende stilelementer skaber et stærkt designudtryk, der skiller T-Roc ud fra den store mængde af crossovers ude på vejene. Designerne er gået nænsomt til værks i opdateringen af eksteriørdesignet og har med enkle midler skærpet T-Roc’s designudtryk. Den nye T-Roc kan kendes på et nyt kølergrilldesign og LED-forlygter, der nu er standard på alle varianter. Er T-Roc udstyret med IQ.LIGHT-LED-matrix-forlygter (ekstraudstyr) er de via en LED-lysstribe forbundet med Volkswagen-logoet i midten af kølergrillen.

T-Roc har fået en omfattende opgradering af interiøret og kommer med et komplet nyt instrumentbord, hvor overfladen er udført i et blødt materiale med skumfyld under, og sammen med fremhævede syninger løfter det oplevelsen af både kvalitet og design.

Infotainmentsystemet, der kommer med en touchskærm på 8” eller 9,2”, er nu designet som en tablet og placeret på instrumentpanelet i samme højde som instrumentdisplayet bag rattet. T-Roc kommer standardudstyret med Digital Cockpit, der har et 8” display, og som ekstraudstyr tilbydes Digital Cockpit Pro med 10,25” display (Standard på T-Roc Style og T-Roc R). Multifunktionsrattet, som også er en del af standardudstyret i T-Roc, har fået et nyt design, der bidrager til den intuitive betjening af bilens mange funktioner.

Dørbeklædningen er også opgraderet til en højere kvalitet på alle varianter af T-Roc. I udstyrslinjerne Style og R-Line er dørbeklædning og armlæn beklædt med kunstlæder dekoreret med elegante syninger, ligesom på nakkestøtterne. Et andet kendetegn ved Style-versionen er komfortsædernes midterstykker, der er udført i ArtVelours. Som ekstraudstyr til T-Roc R-Line tilbydes desuden lækre sportssæder (tidligere forbeholdt topmodellen T-Roc R) og Nappa-læderindtræk, der tilfører interiøret ekstra sportsappeal og eksklusivitet.

Assisteret kørsel og online-infotainmentsystemer

Den nye T-Roc har et omfattende sikkerhedsudstyr, hvor en af nyhederne er introduktionen af Travel Assist og en forudseende adaptiv fartpilot (standard på Style, R-Line og R), der muliggør assisteret kørsel, hvor styring, bremsning og acceleration styres automatisk ved hastigheder på op til 210 km/t. Ved at integrere signalerne fra frontkameraet samt GPS- og kortdata kan bilens kontrolsystem integrere lokale hastighedsgrænser, bygrænseskilte, vejkryds og rundkørsler og på den måde automatisk tilpasse bilens hastighed efter den aktuelle kørselssituation.

Den nye T-Roc er udstyret med tredje generation af MIB-infotainmentsystemer, der muliggør brugen af en række online-baserede funktioner og tjenester. We Connect Plus-tjenester kan bruges gratis i Europa i et år som en del af standardpakken. Det betyder, at naturlig online stemmestyring og streamingtjenester er tilgængelige. Apple CarPlay™ og Android Auto™ funktioner kan også integreres trådløst i styresystemet via App-Connect Wireless, hvis det ønskes.

Mange muligheder – TSI- og TDI-motorer, 7-trins DSG-gear og 4MOTION

En af T-Rocs forcer har været det brede udbud af drivlinjer, og det er der ikke ændret ved. Motorprogrammet omfatter tre effektive og stærke TSI-benzinmotorer; en trecylindret 1,0-liters med 110 hk og to firecylindrede på henholdsvis 1,5 liter med 150 hk og 2,0 liter med 190 hk. Udvalget af motorer rundes af med to firecylindrede 2,0 TDI-dieselmotorer med 115 hk og 150 hk. Afhængigt af motorvariant er T-Roc udrustet med enten en 6-trins manuel gearkasse eller en 7-trins DSG-gearkasse.

Som alternativ til de forhjulstrukne varianter tilbydes T-Roc også med 4MOTION-firehjulstræk i kombination med 2,0 TDI-motor og 150 hk, og det er standard i kombination med 190 hk 2,0 TSI-motoren.

Topmodellen T-Roc R er den mest dynamisk og kompromisløse variant af T-Roc. En 300 hk stærk turboladet firecylindret 2,0 TSI-motor sikrer overlegen motorkraft, og en velafstemt sportsundervogn og et effektivt 4MOTION-firehjulstræk er sat op til at levere en inspirerende køreoplevelse.

Den udprægede sportslige køreoplevelse i T-Roc R afspejles i et interiør og eksteriør med karakteristiske R-designelementer. Det nydesignede sportslæderrat har touch-betjening og er udstyret med en R-knap, der giver direkte adgang til valg af køreprofil.

Den nye T-Roc Cabriolet er livsglæde på fire hjul

Den nye version af T-Roc Cabriolet signalerer nu mere end nogensinde før intens køreglæde, frihed og livsglæde. Som en crossover med kaleche forener den SUV’ens robuste appeal med en cabriolets mulighed for vind i håret og intense køreoplevelse. Den nye T-Roc Cabriolet har en elektrisk betjent, tre-lags stofkaleche, der kan åbnes og foldes sammen på under ni sekunder. Den åbne fire-sæders cabriolet tilbydes i udstyrsvarianterne Style og R-Line i kombination med en 1,0 TSI-motor med 110 hk eller en 1,5-TSI med 150 PS.

De nye T-Roc-modeller forventes introduceret i Danmark i slutningen af marts 2022. De danske priser er ikke klar på nuværende tidspunkt.

Du kan finde yderligere informationer, foto og video med den nye T-Roc her


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk