Volkswagen kører med skarpe privatleasingtilbud på T-Roc og Polo

Volkswagen har skruet skarpe privatleasingtilbud sammen på to af mærkets mest populære modeller. Den karakterstærke T-Roc crossover kan privatleases til en månedlig ydelse fra kun 3.499 kr., og skal det være en minibil med stort format, starter den månedlige ydelse fra 2.999 kr. for en Polo.

Volkswagens T-Roc crossover har været en af mærkets mest populære modeller siden i introduktionen i 2017, og i 2023 var T-Roc den tredje mest solgte bil i Europa. I Danmark har T-Roc også været en af danskernes foretrukne biler, når der stod en kompakt og smart crossovermodel på ønskelisten.

Nu har Volkswagen gjort T-Roc endnu mere attraktiv og tilgængelig med et nyt privatleasingtilbud, der gør det nemt og økonomisk overskueligt at komme bag rattet den populære crossover. For en udbetaling på 5.000 kr. og en månedlig ydelse fra 3.499 kr. er det muligt at blive godt kørende i en T-Roc 1,5 TSI DSG Style Edition* på en leasingaftale med 12 måneders løbetid.

Selvom prisen er lav, er der ikke er gået på kompromis med hverken køreoplevelse eller standardudstyr. T-Roc skiller sig ud fra mængden med et design, der har masser af karakter og et selvsikkert udtryk. Den er kompakt og dynamisk, og detaljer som de elegante integrerede LED for- og baglygter, tagrælinger i sølv og 17” Johannesburg letmetalfælge giver T-Roc ekstra stil.

Stig ind i T-Roc og tag plads i et interiør i høj kvalitet med et instrumentbord udført i lækre bløde materialer og udstyret med dekorative syninger. Førerpladsen er 100 % digital med Digital Cockpit Pro-instrumentering, hvor føreren kan vælge mellem forskellige layout af informationerne og prioriteringen af disse. Det sker via knapper på det læderbeklædte multifunktionsrat, der også kan betjene mange andre af bilens funktioner.

Blandt det omfattende sudstyr i T-Roc Style Edition kan også nævnes smarte sportssæder, nøglefri betjening og elektrisk betjent bagklap med Easy open/close-funktion. T-Roc byder også på de nyeste assistentsystemer som Travel Assist inkl. Lane Assist, der gør kørslen mere sikker og afstressende, og Park Assist, der kan overtage manøvrering i forbindelse med parkering.

T-Roc Style Edition er udstyret med en 150 hk/250 Nm stærk 1,5 TSI-turbobenzinmotor og et syv-trins DSG-gear, der giver god kørekomfort og dynamiske præstationer med en acceleration fra 0 til 100 km/t på kun 8,3 sekunder og en topfart på 207 km/t. Det flotte kraftoverskud koster ikke på brændstoføkonomien, for T-Roc 1,5 TSI kører op til 16,4 km/l takket være effektive brændstofbesparende løsninger som automatisk cylinderfrakobling.

Polo er minibilen med stort format. Selvom Polo er mini uden på, er den stor på rummelighed, kørekomfort og teknologi. Volkswagens populære minibil tilbydes nu også på privatleasing til en månedlig ydelse fra 2.999 kr.** og en udbetaling på 5.000 kr. for en 1,0 TSI Life Edition, og ønskes bilen med automatgear er den månedlige ydelse på 3.299 kr. I begge tilfælde er det på en leasingaftale med 12 måneders løbetid, og den er til hurtig levering og skal indregistreres senest den 15. april.

Polo 1,0 TSI Life Edition kører med en effektiv og harmonisk 1,0-liters turbobenzinmotor, der yder 95 hk og 175 Nm og leverer en god brændstoføkonomi med op til 19,2 km/l. Den kommer enten med fem-trins manuel gearkasse eller syv-trins DSG-gear, der bidrager til den gode kørekomfort i Polo. Den er samtidig udstyret med Volkswagens nyeste assistentsystemer så som Travel Assist, der automatisk holder en sikker afstand til forankørende og samtidig holder bilen midt i vognbanen. Light Assist skifter afhængig af kørselssituationen mellem nær- og fjernlys, og Park Assist, der kan overtage styretøjet og manøvrering i forbindelse med parallelparkering.

*T-Roc Style Edition 1,5 TSI 150 hk. Forbrug v. bl. kørsel: 16,4 km/l. CO2-udslip: 138 g/km. CO2-ejerafgift: kr. 640/halvår. Energiklasse: A. Privatleasing: Fra kr. 3.499/md. v. 10.000 km/år. Førstegangsydelse: kr. 5.000. Mindstepris i bindingsperiode (12 mdr.): 47.588 kr. Totaludgift v/12 mdr.: kr. 47.588. ekskl. halvårlig CO2-ejerafgift: 640 kr., forsikring, brændstof. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing Inkl. Service-og Reparationsabn. Se vilkår på www.semler.dk/servicevilkår/pr... Leasing udbydes af VWSF A/S. Gælder så længe lager haves og ved udlevering inden d. 30/6-2024.

**Polo 1,0 TSI Life 95 hk. Forbrug v/bl. kørsel: 18,2-19,2 km/l. CO2 117-125g/km. ?Samlet pris i leasingperioden (36 mdr.) fra: 142.648 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.) fra: 54.616 kr. Den viste pris er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, CO2-ejerafgift og overkørte kilometer. Positiv kreditgodkendelse, køb af kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes. Etableringsomkostninger 0 kr. Bilen er vist med ekstraudstyr. Privatleasing via Volkswagen Semler Finans Danmark A/S.


Pressemeddelelsen blev sendt med Mynewsdesk